طرز تهیه کباب ترکی خانگی

طرز تهیه کباب ترکی خانگی

کباب ترکی یکی از معروف ترین غذاهایی است که توسط فردی به نام قدیر نورمان ابداع شد و نوعی غذای بین المللی شد. اصل این غذا به کشور ترکیه باز می گردد اما دستور پخت اولیه آن در کشور آلمان تهیه شد. قدیر نورمان در سال های جوانی به آلمان مهاجرت کرد و در آنجا شغل رستوران داری را پیش گرفت. بعد از مدتی تصمیم گرفت غذایی ابداع کند که آلمانی ها از خوردن آن لذت ببرند و همین هم شد. بنابراین دونر کباب یا همان کباب ترکی پر آوازه شد و سال های طولانی است در ایران سرو می شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه دونر کباب را به شما عزیزان ارائه خواهیم کرد.

تهیه کباب ترکی خانگی

 

مواد لازم برای پخت کباب ترکی

در این مقاله طرز پخت کباب ترکی را برای 4 نفر در نظر گفته ایم.اما شما می توانید، از هر مواد غذایی حجم مورد دلخواهتان را انتخاب کرده و دستور پخت را رعایت کنید. لازم به تذکر است که دونر کباب علاوه بر اینکه غذای بسیار لذیذ و خوشمزه ای است؛ سنگین بوده و شاید برای وعده شام مناسب نباشد. اما به نوبه ی خود به قدری غذایی خوشمزه است که نمی توان از آن گذشت.

 

مواد لازم:

گوشت قرمز یا گوشت مرغ 600 گرم

نمک ، فلفل سیاه و آویشن به مقدار دلخواه

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

کره 3 قاشق غذاخوری

سیر 2 حبه

قارچ 200 گرم

پیاز متوسط 2 عدد

فلفل دلمه ای 1 عدد

دونر کباب

 

روش گام به گام تهیه دونر کباب

1.در قدم اول باید گوشت مرغ یا گوشت قرمز را به ورقه های بسیار نازک در آورید. شاید به نظر سخت باشد اما برای راحتی این کار باید اول گوشت ها را شسته و داخل یک کیسه فریزر بگذارید. سپس گوشت را داخل فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزنند. فقط به یاد داشته باشید اجازه ندهید کاملا گوشت یخ بزند و مجبور باشید ساعت ها برای باز شدن یخ آن صبر کنید.

 

2.بعد گوشت نیمه منجمد را از فریزر درآورده و در همان حالت به ورقه های نازک تبدیل کنید. بعد گوشت های ورقه شده را داخل ظرفی جدا قرار دهید.

 

3.برای اینکه مرغ یا گوشت شما مزه و طعم منحصر به فردی داشته باشد باید مواد را به آن اضافه کنید. پس یکی از پیازها را پوست بکنید و به طور خلالی خرد کنید. همچنین سیرهای رنده شده، روغن، آویشن، نمک و فلفل سیاه را درون ظرف گوشت بریزید. سپس مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملا مواد به داخل گوشت نفوذ کند. بعد از اتمام این مرحله، یک درب روی ظرف بگذارید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. با این عمل گوشت نرم و خوش طعم می شود.

 

4.بعد از گذشت 2 ساعت ظرف گوشت را از درون یخچال در آورید و یک ماهیتابه گود را روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن ماهیتابه، کره را داخل آن بریزید و اجازه دهید آب شود. بعد موادی که از قبل آماده کردید را به آن اضافه کنید.

 

5.شروع کنید مواد را درون کره تفت دهید، تا گوشت به طور کامل تغییر رنگ دهد و سرخ شود. در مرحله بعد باید مواد دیگری مانند فلفل دلمه، قارچ و پیازهایی که مانده را به آن اضافه کنید. حتما تا زمانی که مطمئن نشده اید گوشت پخته یا نه، همچنان مواد را با هم تفت دهید. اکثر رستوران ها کباب ترکی را به همراه خیارشور و سالاد کاهو سرو می کنند. البته برخی با نان باگت و بعضی پرسی دوست دارند. در نتیجه در خانه از اطرافیان نظرسنجی کنید که کدام مدل کباب ترکی را دوست دارند.

 

بعد از پخته شدن مواد تزیینی را کنار بشقاب یا داخل نان باگت گذاشته و با نوشیدنی مانند نوشابه مشکی سرو کنید. امیدواریم از خوردن کباب ترکی لذت ببرید.

مختصری درباره بارنج

هدف بارنج ایجاد بستری مطمئن برای دست یافتن مشتریان به پروتئین و موادغذایی سالم و ارزان است و لذا برای نیل به این اهداف با همکاری تیم متخصص و حذف واسطه ها و هزینه های سرسام آور فروشگاه ها به این مهم دست یافتیم،امیدواریم که همچنان مهر رضایتمندی شما در کارنامه عملکرد ما بدرخشد.