طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده

کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده یکی از لذیذترین غذاهایی است که با گوشت تهیه می شود و در بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد. مواد به کار رفته در این غذا متعدد بوده و گاهی بر اساس ذائقه های مختلف طبخ می شود. اما در این مقاله قصد داریم طرز پخت کوفته با گوشت چرخ کرده را ارائه دهیم. پس با ما همراه باشید.

کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده

 

مواد لازم برای تهیه کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده

کوفته در اصل مخصوص تبریز بوده و مردم تبریز آن را به نحو احسن می پزند. اما این غذا رفته رفته مشهور شده و در اکثر رستوران های ایرانی سرو می شود. همچنین توریست هایی که از کشورهای مختلف به ایران می آیند به کوفته قلقلی علاقه نشان داده و آن را به عنوان یک غذای اصیل ایرانی می شناسند. این دستور غذایی کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده که برای شما در نظر گرفته ایم مخصوص 4 نفر است. در نتیجه اگر تعداد بیشتری می خواهید باید به مواد زیر افزوده و بعد به تهیه آن بپردازید.

 

مواد لازم کوفته قلقلی تبریزی

 گوشت چرخ کرده 500 گرم

تخم مرغ 1 عدد

 پیاز متوسط 2 عدد

 گوجه فرنگی 2 عدد

 روغن مایع به اندازه کافی

 آرد نخودچی به اندازه کافی

 رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

کوفته قلقلی تبریزی

دستور پخت کوفته قلقلی با گوشت

1.در قدم اول باید تعداد پیازهایی که انتخاب کردید را پوست کنده و کاملا با رنده ریز می کنید. بعد آب پیازها را دور ریخته و گوشت را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید. بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و وقتی از سالم بودن آنها مطمئن شدید، مخلوط گوشت و پیاز را به تخم مرغ ها اضافه کنید.

 

 

2.در مرحله بعدی فلفل، نمک و زردچوبه روی مواد بریزید و کاملا مخلوط کنید. 1 قاشق آرد نخودچی را در حالی که به هم میزنید اضافه کنید تا مواد سفت تر شود. اگر احساس کردید مواد شل هست باید مجدد یک قاشق آرد به آن ها اضافه کنید.

 

 

3.به یاد داشته باشید اگر مواد شما زیاد از حد سفت شود در حین پختن، خشک خواهد بد و اگر بیش از حد شل باشد مواد به حالت قلقلی در نمی آید و از هم می پاشد. پس حد وسط را رعایت کنید. اگر احساس کردید مایع سفت است، مقداری آب ولرم به آن اضافه کنید تا شبیه به ماست شود.

 

4.اگر می خواهید کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده کاملا مغز پخت شود؛ باید آنها را درون ظرفی عمیق با روغن زیاد سرخ کنید. با این روش کوفته تبریزی کاملا سرخ شده و درون آن نیز ترد و خوشمزه می شود.

 

5.مایه کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده را بردارید و به وسیله دست ها آنها را به حالت گرد در می آوریم. سپس کوفته ها را تک به تک داخل روغن از قبل داغ شده قرار دهید. اگر نمی خواهید کوفته ها کاملا سرخ و ترد شوند، در ته قابلمه یا ماهیتابه روغن کمتری بریزید.

 

6.وقتی کوفته ها را در تابه چیدید، صبر کنید تا کمی تغییر رنگ دهند. بعد آنها را به طرف های مختلف بچرخانید.

 

7.تا وقتی کوفته ها کامل پخته شوند، می توانید سس کوفته قلقلی را آماده کنید. اول گوجه فرنگی ها را شسته و خرد کنید. 1 عدد پیاز بردارید و به صورت نگینی خرد کنید. یک ماهیتابه جدا بردارید و وقتی روغن داغ شد، پیازها را به آن اضافه کرده و تفت دهید.

 

8.رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید. بعد گوجه فرنگی ها را در ماهیتابه ریخته و به همراه نمک و فلفل سیاه تفت دهید. همچنین یک لیوان آب روی مواد سس بریزید. در انتها کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده که سرخ شده را در سس بچینید و صبر کنید تا با حرارت جا بیافتد. در این زمان کوفته ها کاملا طعم سس را به خود گرفته و بسیار خوشمزه می شود. این غذا را می توانید با نان یا پلو میل کنید.

مختصری درباره بارنج

هدف بارنج ایجاد بستری مطمئن برای دست یافتن مشتریان به پروتئین و موادغذایی سالم و ارزان است و لذا برای نیل به این اهداف با همکاری تیم متخصص و حذف واسطه ها و هزینه های سرسام آور فروشگاه ها به این مهم دست یافتیم،امیدواریم که همچنان مهر رضایتمندی شما در کارنامه عملکرد ما بدرخشد.